fotograafamersfoort.com

 
 
 
 

Trouwreportage

Stap je binnenkort met je grote liefde in het huwelijksbootje en zijn jullie op zoek naar een fotograaf die deze liefdevolle dag voor jullie vastlegt? Voor fotograaf Albert is iedere bruidsreportage een nieuwe uitdaging. Hij zal er alles aan doen om de mooiste dag van jullie leven op een creatieve, ongedwongen manier om te zetten in een tastbare herinnering, waar jullie de rest van jullie leven, samen en met anderen van kunnen nagenieten. Om dit te kunnen realiseren, hoort Albert graag van het echtpaar in spé wat de wensen en ideeën zijn. Als jullie dat leuk vinden bied ik jullie, voorafgaande aan de huwelijks plechtigheid, op mijn kosten, een duoshoot aan in mijn foto studio om alvast aan het poseren te wennen.

De trouwdag
De nadruk tijdens de bruiloft ligt op de bijzondere momenten. Als fotograaf vangt Albert niet alleen de traditionele hoogtepunten zoals het ja-woord, de ringen en de kus, maar ook de spontane momenten, de vrolijke sfeer en emoties als een lach en een traan op. Spontaniteit is het sleutelwoord en Albert zet dan ook zo min mogelijk in scène. Behalve als het echtpaar vraagt om een trouwreportage. Dan neemt hij uitgebreid de tijd om het liefdeskoppel op een mooie locatie op de gevoelige plaat te zetten.

Na de trouwdag
Misschien volgt er een huwelijksreis of misschien gaan jullie direct weer over tot de orde van de dag. Ondertussen gaat Albert aan de slag met de trouwfoto’s. Hij selecteert, bewerkt en verwerkt het prachtige beeldmateriaal in een digitaal trouwalbum. Zodat niet alleen jullie, maar ook alle vrienden, familie en kennissen kunnen nagenieten van de mooiste dag van jullie leven.