fotograafamersfoort.com

Fotograaf nabij Amersfoort

Albert van Baaren is een fotograaf uit Hoevelaken, nabij Amersfoort. Een portret van de kinderen, een liefdevolle foto van het bruidspaar of een plaatje van de directeur; u kunt het met een gerust hart aan Albert overlaten. Zijn jarenlange ervaring in combinatie met zijn ontspannen en ongedwongen manier van werken, zorgt ervoor dat Albert altijd het beste in mensen naar boven haalt. Dit resulteert in een gezellige fotoshoot met prachtig resultaat.

Veelzijdige fotograaf in Amersfoort

Op een creatieve manier legt fotograaf Albert mooie momenten vast in zijn studio in Hoevelaken, bij Amersfoort. Het geheim achter zijn succes? Bij hem zijn klanten geen nummertje, maar mensen voor wie hij uitgebreid de tijd neemt. Tijdens iedere shoot staan de wensen van de klant centraal. Vanuit zijn ervaring denkt Albert graag mee om deze wensen te vertalen naar mooie, sprekende beelden. U kunt in de studio terecht voor een tal van mogelijkheden, waaronder:

  • Bruidsreportages
  • Portretfotografie
  • Modellenfotografie
  • Bedrijfsfotografie
  • Speciale gelegenheden

Fotograaf in Amersfoort met passie

Albert is inmiddels al meer dan dertig jaar werkzaam als fotograaf in de omgeving van Amersfoort. Als kind ambieerde hij een carrière als fotograaf en inmiddels heeft hij van die droom werkelijkheid gemaakt. Dus bent u in de omgeving van Amersfoort op zoek naar een professionele fotograaf, dan zit u bij Albert van Baaren Fotografie goed.

Contactgegevens fotograaf Amersfoort

Wilt u een bezoek brengen aan de studio nabij Amersfoort, heeft u vragen aan de fotograaf of wilt u geheel vrijblijvend een offerte laten maken? Neem dan gerust contact op. Albert helpt u graag verder.

 

Voor ieder gebruik van mijn beeldmateriaal is toestemming vereist en naamsvermelding verplicht. (art. 25 van de auteurswet)
Bei Bekanntmachung von meinen Bilder ist Namen-Erwählung ein Pflicht und Urheberrecht schuldig.
No reproduction without credit line.