fotograafamersfoort.com

 
 
 

Welkom bij Foto Albert van Baaren

In een tijdperk waarin de fotografiemarkt overstroomt en vrijwel iedere Nederlander de beschikking heeft over een digitale camera, is het de kunst om je als professionele fotograaf te onderscheiden. Maar hoe doe je dat? Volgens fotograaf Albert van Baaren is de persoonlijke benadering van modellen en klanten de sleutel naar het succes.

Bij hem zijn modellen en klanten geen nummer, maar mensen voor wie hij uitgebreid de tijd neemt. Mensen wie hij op hun gemak weet te stellen. Mensen met wie hij de wensen en ideeën tot in de kleinste details doorneemt. Wat niet alleen resulteert in prachtig beeldmateriaal, maar ook in een creatieve en gezellige dag! U zult versteld staan hoe fotogeniek u bent.

Leef je dromen
Albert droomt al zijn hele leven van een carrière als fotograaf. Daarom heeft hij in 2004 de stap genomen om van zijn passie zijn beroep te maken. Inmiddels is hij de vijftig gepasseerd en heeft hij meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van fotografie. Dus bent u op zoek naar een ervaren fotograaf in hart en nieren met oog voor details, waarbij u als model c.q. klant voorop staat? Dan bent u van harte welkom. Albert is pas tevreden als u dat bent.